top of page
  • 97060889

Nieuw bestuur

Sinds 1 juli 2023 heeft het oude bestuur van VCE het stokje overgedragen aan het nieuwe bestuur. Ab, Janet, Anja en Rineke, heel hartelijk dank voor jullie jarenlange inzet voor VCE.

Het dagelijks bestuur van VCE bestaat sinds 1 juli uit voorzitter Peter Boelens, secretaresse Linda Krispin en penningmeester Jan Westerhuis. Alle drie waren zij al bekend met VCE en hebben daarom niet geaarzeld toen er een oproep kwam voor een nieuw bestuur. Peter heeft eerder zelf gevolleybald en is nu betrokken bij de Technische Commissie. Linda speelt al jaren met veel plezier bij de recreanten en Jan was als beheerder van de kantine van de Bosbadhal (thuisbasis Dames 1) zeer betrokken bij VCE.

VCE heeft één gezellig en sportief Damesteam van 11 zeer gemotiveerde speelsters. Dames 1 speelt momenteel in de 3e klasse. Het speelschema van Dames 1 voor seizoen 2023/2024 vind je op de website. De thuiswedstrijden vinden plaats op dinsdagavond in de Bosbadhal te Emmeloord. Daarnaast is er een gezellig recreantenteam. De leeftijd varieert van 25 tot 70 jaar. Aanmeldingen voor beide teams zijn altijd welkom.

Bij de recreanten geldt dat je driemaal gezellig mee mag spelen voordat je keuze maakt om mee te gaan doen. Zo leer je het team én het speelniveau kennen. De recreanten spelen op maandagavond tussen 20.00 en 21.30 uur in sporthal de Lijster te Emmeloord.

Het dagelijks bestuur van VCE wordt bijgestaan door 3 algemeen bestuursleden te weten Marian Fikenscher (Technische Commissie), Wicher Mensink (scheidsrechter) en Harm Supèr (coördinator scheidsrechters). Daarnaast heeft VCE ook nog vele vrijwilligers die klaarstaan voor de club. Scheidsrechters, coach Damesteam, contactpersonen, mensen voor materiaal enzovoorts. Zonder deze vrijwilligers lukt het niet om een verenging draaiende en gemotiveerd te houden dus bij deze hartelijk dank aan al onze vrijwilligers! We gaan er met z’n allen een mooi seizoen 2023/2024 van maken.


bottom of page